Πρόγραμμα - Program


_____________________________________
Παρασκευή 29/05
1η ημέρα εκδηλώσεων

19.00 μ.μ.
ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Εκδήλωση με τον Gustav Murin. Εισαγωγή και σύσταση του συγγραφέα. Ο Murin μιλά για τη λογοτεχνία της χώρας του και τη δουλειά του. Δίγλωσση ανάγνωση. Q&A με το κοινό.

21.00 μ.μ.
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Εκδήλωση με τον Παναγιώτη Ευαγγελίδη. Εισαγωγή και σύσταση του προσκεκλημένου. Κινηματογραφική προβολή από το έργο των Ευαγγελίδη. Ο δημιουργός μιλά για τη δουλειά του. Q&A με το κοινό.

Σάββατο 30/05
2η ημέρα εκδηλώσεων

19.00 μ.μ.
ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ. Εκδήλωση με την Ingrid Storholmen. Εισαγωγή και σύσταση της συγραφέως. Η συγγραφέας μιλά για τη λογοτεχνία της χώρας της και τη δουλειά της. Δίγλωσση ανάγνωση. Q&A με το κοινό.

21.00 μ.μ.
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Εκδήλωση με τον Ηλία Μαγκλίνη. Εισαγωγή και σύσταση του συγγραφέα. Ο Μαγκλίνης μιλά για τη λογοτεχνία και τη δουλειά του. Ανάγνωση-παρουσίαση. Q&A με το κοινό.

Κυριακή 31/05
3η ημέρα εκδηλώσεων

19.00 μ.μ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ: ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ Εκδήλωση με την Nora Ikstena. Εισαγωγή και σύσταση της συγραφέως. Η συγγραφέας μιλά για τη λογοτεχνία της χώρας της και τη δουλειά της. Δίγλωσση ανάγνωση. Q&A με το κοινό.

21.00 μ.μ.
ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ Εκδήλωση με τον Χάρη Βλαβιανό Εισαγωγή και σύσταση του συγγραφέα. Ο Βλαβιανός διαβάζει από τη δουλειά του και συζητάει για τη λογοτεχνία. Q&A με το κοινό.

_________________________________________________

_________________________________________________

Friday 29/05
1st day of events

19.00 p.m.
FICTION AND SCIENCE. Reading with Gustav Murin. Introduction by moderator. Writer speaks briefly about his work. Bilingual reading. Q&A.

21.00 p.m.
LITERATURE, ART AND CINEMATOGRAPHY. Screenings of work by Panagiotis Evangelides. Introduction by moderator. Guests speaks discuss their work. Bilingual reading. Q&A.

Saturday 30/05
2nd day of events

19.00 p.m.
POETRY, HISTORY , LANGUAGE. Reading with Ingrid Storholmen. Introduction by moderator. Writer speaks briefly about her work. Bilingual reading. Q&A.

21.00 p.m.
LITERATURE, ART AND HISTORY. Reading-presentation with Elias Maglinis. Introduction by moderator. Writer speaks briefly about his work. Reading -presentation. Q&A.

Sunday 31/05
3nd day of events

19.00 p.m.
AMONGST REALITIES: FICTION AND BIOGRAPHY. Reading with Nora Ikstena. Introduction by moderator. Writer speaks briefly about her work. Reading -presentation. Q&A.

21.00 p.m.
POETRY AND CONTEMPLATION. Reading with Haris Vlavianos. Introduction by moderator. Writer reads from his work. Q&A.